SIMPAN (STORE)

BUNGKUS (PACK)

HANTAR (DELIVER)

Perkhidmatan Kami

Penyimpanan [khusus]:

Hanya bayar untuk ruang mengikut keperluan produk anda dengan masa penyimpanan yang fleksibel. Dengan sistem keselamatan kami yang canggih dan berteknologi tinggi, usah risau, keselamatan produk anda akan terjamin.

Pembungkusan:

Kami menyediakan pelbagai jenis bungkusan bagi memastikan produk anda selamat sampai di tangan pelanggan mengikut spesifikasi produk.

Pos:

Kami bekerjasama dengan pelbagai syarikat perkhidmatan pos yang mempunyai kelebihan tersendiri seperti lokasi, masa penghantaran dan kos agar anda dapat menikmati perkhidmatan yang terbaik – penghantaran on-demand, penghantaran biasa, penghantaran pukal dan antarabangsa. Anda namakan sahaja tempatnya, kami akan hantar!

Perkhidmatan Nilai Tambah

Sistem Integrasi

Pengurusan order kami mempunyai integrasi E Commerce yang menyeluruh, bermula dari transaksi jualan di market platform/laman web hingga ke syarikat pengeposan bagi memastikan operasi yang efisyen dan optimum.

Cloud based fulfillment

Kami memberi kemudahan untuk mengendalikan pengurusan bisnes anda secara cloud. Sila tonton untuk mengetahui dengan lebih lanjut.

Servis Pick Up

Kami boleh aturkan inventori pick up di tempat and masa mengikut kehendak anda.

Nasihat logistik dan kewangan

Tidak pasti dengan margin produk dan pengaturan logistik? Pakar di TresGo boleh menasihati anda!

Kawalan kualiti (Quality control) produk yang tinggi

sebelum menerima produk anda ke dalam gudang, kami akan membantu anda untuk memastikan semua barangan adalah yang berkualiti tinggi agar integriti jenama produk/ bisnes anda terjamin.

Tonton video
produk kami

MAINKAN VIDEO
 • "TresGo menawarkan perkidmatan pada harga yang amat kompetitif di Malaysia sambil memastikan perkhidmatan yang berkualiti tinggi. Servis mereka sememangnya terbaik dan telah membantu memastikan supply chain kamilancar. Pasukan TresGo superb! Kalau saya ringkaskan pengalaman saya bersama TresGo, "Perkhidmatan terbaik dengan harga yang berpatutan!"

  -Madame Izara

 • "Dengan bantuan TresGo dalam pengurusan inventori, pesanan, pembungkusan and penghantaran barang, kini kami ada lebih masa untuk menumpukan pada perkara yang lebih penting, iaitu produk dan pelanggan kami."

  -Pantun Pins

 • "Pernahkah anda tertanya-tanya bagaimana anda boleh ada lebih masa untuk fokus pada bisnes online anda tanpa perlu menghabiskan masa menguruskan dan membungkus barangan? TresGo memberi saya lebih banyak masa untuk fokus kepada perkara yang penting dalam kehidupan sementara memastikan perniagaan berjalan dengan lancar. Sebagai penjual online, saya tidak lagi perlu sakit kepala untuk menguruskan kakitangan dan membayar sewa pejabat dan stor. Perkhidmatan yang cepat dan boleh dipercayai untuk penyimpanan, pembungkusan, penghantaran oleh TresGo membuatkan fikiran saya tenang, mengetahui perniagaan online saya berada di tangan yang baik."

  -EDZ

 • "Dengan TresGo, kami tidak lagi runsing mengenai inventori.Tambahan pula, dengan ForTres, kami kini boleh menganalisa perniagaan online kami - bila dan di mana produk kami dijual, bilangan stok dan banyak lagi!"

  -Styled Crew

Dipercayai oleh

Mengenai Kami

Diasaskan oleh tres (3 dalam Bahasa Sepanyol) anak millenium yang menawarkan tres perkhidmatan teras (simpan, pembungkusan, pos) yang sentiasa ‘on the GO’. Kami sedia untuk bekerjasama dengan semua jenis perniagaan baik online (perniagaan di media sosial, website dan marketplace) mahupun offline. Kami yakin dengan perkembangan E Commerce dan percaya perkhidmatan kami boleh menjadi pemangkin utama kepada perniagaan mikro, kecil dan sederhana. Serahkan pengurusan operasi produk anda kepada kami, let your stress go with Tresgo!

Hubungi Kami

Lot 886 Unit C7, Jalan Subang 9, Taman Perindustrian Subang, 47500 Selangor Malaysia


Waktu Operasi:

9AM-5:30PM

Hubungi Kami :

Nadhra +6013 588 1061 nadhra@tresgo.my

Safiyya +6012 368 9895 safiyya@tresgo.my